Menu Sluiten

EVmagazine, ook te vinden op Facebook, doet slechts één ding: het volgen van de ontwikkelingen op het gebied van elektrische mobiliteit. Niet alleen de auto’s, fietsen, scooters of wat dan ook, we volgen alles. Dat doen we kort en informatief. En af en toe met een langer artikel als dat nodig of interressant is.

We kijken vooral wat dichtbij en haalbaar is, wat te koop is, waar werkelijk mee kan worden gereden. Elektrische mobiliteit is namelijk fantastisch, maar wél als het te koop is zonder ellenlange levertijden. En er zijn meer voorwaarden, zoals bijvoorbeeld betaalbaar laden. Laden is niet echt transparant, maar dat moet natuurlijk wel zo zijn. Die informatie interesseert de potentiele elektrische automobilist.

Dan is er ook nog het verhaal van batterijen en/of waterstof. Als er al mensen zijn die elektrisch rijden op batterijen niet zien zitten, waterstof door sceptici al helemaal als onzin beschouwd. Toch besteden we er aandacht aan. Anders dan u bent gewend en vooral dus kort en informatief.

EVmagazine volgt de elektrische mobiliteit in de breedte. Ook aandacht dus voor tweewielers en andere varianten waar wielen onder zitten. Maar dat is niet alles. We duiken namelijk ook met regelmaat in het verleden. Elektrische mobiliteit is er namelijk al heel lang. En al is vrijwel elk project mislukt, elektrisch rijden is nu toch écht heel volwassen geworden. Even over de schouder naar de tijd van ooit kijken, blijft erg leuk. Kortom, plannen genoeg. Stay tuned.